איך עושים את זה?
קודם כל צריך לצמצם את התשלומים של הרווחה, כמו ביטוח לאומי,התשלומים של הרווחה כמו ביטוח לאומי גורמים להמון אנשים לא לרצות לעבוד בכלל. העוני שיש בישראל נמדד לפי השיטה היחסית, זאת אומרת אם כולם יסעו ברכב של מרצדס ומישהו יסע ברכב שהוא פחות טוב אז הוא ייחשב בתור עני. חשוב לדעת שבמדינת ישראל הפערים החלו להצטמצם רק כאשר הממשלה צמצמה את התשלומים של ההעברה לאנשים שכן יכולים לעבוד, אך לא לקשישים כמובן. המדינה צריכה לא לעודד ילודה. הסכנה שיש למדינת ישראל היא לא באיזה גירעון שהוא שנמצא במאזן, אלא בהרבה יותר אנשים אשר צורכים הרבה יותר שירותים, ורואים את זה בצפיפות שיש במערכות כמו מערכות הבריאות והחינוך.
עובדי הייטק
צריך להוריד את המיסוי העקיף וגם הישיר אשר קיים על כל בעלי ההכנסות הגבוהות. המיסוי אשר יש עליהם הוא גבוה מדי. מי שנפגע מהמסים זה המעמד הבינוני הצעיר, מאז המחאה ב-2011 הייתה רק עלייה במיסוי ולא ירידה. צריכים לשמור על הדור הבא, הדור של הצעירים של המעמד הבינוני הגבוה כבר מתחיל לברוח מישראל. אם הם רוצים לשמור עליהם בישראל חייבים להוריד את יוקר המחייה. בעידן הגלובלי אי אפשר למדוד את עצמך נגד ההורים והסבים והסבתות או החברים אשר נמצאים לידך, אלא אל מול האלטרנטיבות שלך שהם העמיתים שלך. בעידן של חברות בין לאומיות העמיתים נמצאים רחוק באירופה, ארצות הברית, דרום אמריקה או תאילנד ששם היוקר המחיה הוא נמוך יותר.
למה זה רע אם הצעירים יברחו?
אם הצעירים יברחו מכאן, ארץ ישראל תאבד את כל ההכנסה מהמיסוי של אותם הצעירים אשר יבחרו לא לחיות כאן יותר. נכון לעכשיו לא רק הבית מתרחק בשבילהם, אלא גם הפירות והירקות או המכוניות. יוקר המחיה בישראל יימשך אלא אם המדינה באמת תפעל להעלות את השיעור של ההשתתפות במשק, בעיקר בקרב החרדים והדרוזים.